Over atlj.V

Welkom bij atlj.V

De V in onze naam staat voor Vera. Zij is de oprichter en drijvende kracht, maar krijgt versterking van een aantal helpende handen. Enerzijds voor de fotografie, de website, de logistiek,… Anderzijds ook voor de workshops en kinderfeestjes.

Joris is als echtgenoot de spreekwoordelijke “man achter de schermen” en zorgt voor de nodige operationele en strategische ondersteuning.

Van hobby naar workshop­ruimte en web­shop

Atlj.V is in 2020 opgericht. Joris was het beu om altijd maar vrienden en kennissen over de vloer te krijgen, die “eens kwamen kijken” naar die wonderlijke Cricut machine waar Vera hobbymatig zo’n leuke dingen mee maakte. En dus werd de vrije ruimte in hun aanpalende magazijn omgebouwd tot workshopruimte, en kregen Vera en haar “Vrienden van atlj.V” daar een eigen plekje.

De eerste workshoppers waren meteen zó enthousiast dat er een webshop bijkwam.

Van (online) workshops naar het eerste Cricut Experience Center in België

Tijdens de opeenvolgende lockdowns verschoof de focus (naast de webshop) naar de door Cricut Europe ondersteunde online Start2Cricut workshops. Vele tientallen starters werden zo al ingewijd in de wondere wereld van Cricut!

Na de heropening begin 2021 werd een deel van de workshopruimte ingericht als demoruimte, of beter nog: “Experience Center”.

Jep! Een “Experience Center”. Da’s gewoon een sjiek woord om te zeggen dat je er kan shoppen EN dat heel het atelier vol Cricut snijmachines, accessoires, materialen en uitgewerkte voorbeelden staat, die je dus kan komen bekijken, aanraken, besnuffelen – ja, wij hebben al vanalles gezien 😉
Gewoon een paar (of heel veel) vragen stellen mag natuurlijk ook!

Nog enkele weetjes voor de échte curieuzeneuzen

  • Vera studeerde in 2006 af als “pol&soc’er” en behaalde nog een master-na-master in HR management en een pedagogisch diploma. Ze was de eerste 15 jaar van haar carrière aan de slag als Retail Trainer en Training Manager in de automobielsector. Dat is op het eerste zicht misschien helemaal iets anders, maar deze ervaringen komen haar nu goed van pas bij de (web)shop én de workshops! Kennis doorgeven en klantgerichtheid blijven de rode draad!
  • Samen hebben Joris en Vera drie kinderen (Maxim, Arthur en Victor – yessss allemaal jongens!), een hond (Ziva) en een tuinschildpad (Tourtel). Als echte boys family zijn ze in hun vrije tijd vaak op het basketbalveld en aan het water te vinden. Uitwaaien doet het gezin liefst aan zee.
  • De andere hobby van Vera is zingen. Gelukkig beperkt tot onder de douche of alleen in de auto.
  • Het allereerste Cricut project van Vera was een kopje/tas/mok, beplakt met vinyl, met de gevleugelde woorden SHUH DUH FUH CUP. Charmant!