Hallo Cricut Mug Press: personaliseer je mokken in een handomdraai!

Hierover gaat het

De nieuwe Cricut Mug Press is ontwikkeld om eenvoudig zelf de mooiste gepersonaliseerde mokken te gaan maken!

Je vertrekt hierbij van een blanco sublimatiemok. Cricut ontwikkelde hiervoor een variant van 330 en één van 440ml, die je kan aanschaffen per 2, 6 of 36. of verkies jij de stapelbare mokken, in een set van 4?

Dankzij het gebruik van Infusible Ink (verkrijgbaar als set pennen of markers, of in de vorm van sheets in verschillende kleuren en patronen) bekom je een permanent, naadloos glad resultaat dat vaatwasser- en magnetronbestendig is!

Je kiest of ontwerpt zelf een leuk ontwerp in Cricut Design Space, en laat je snijmachine en tenslotte de mokkenpers het werk doen.

Perfecte cadeaus bedenken voor familie, vrienden, leerkrachten, buren, collega’s,… was nooit eerder zo eenvoudig  –  of hou ze lekker voor jezelf 😉

Zo werkt het

  1. Kies, upload of maak een ontwerp in Design Space
  2. Snij het ontwerp uit een Infusible Ink Transfer Sheet met eender welke (Cricut) snijmachine, of teken het (met de hand of met een snijmachine) met een Infusible Ink Pen of Marker. Of combineer snijden en tekenen voor een extra bijzonder effect!
  3. Zorg voor een stofvrije en ontvette mok (geschikt voor sublimatie en met de goeie afmetingen, zoals 1 van de Cricut blanco mokken), en bevestig de uitgesneden en gepelde sheet of de tekening erop. Gebruik indien nodig extra vellen papier of butcher paper ongewenste overdracht van inkt te vermijden. Plaats de mok vervolgens in de voorverwarmde Cricut Mug Press, en duw het handvat naar beneden. Een zestal minuutjes later is je mok klaar (let op: heet!!). Laat ze afkoelen en voilà: klaar!

Ontdek het volledige gamma Cricut Mug Press in Infusible Ink materialen in onze webshop.
Een volledige handleiding met extra informatie vind je hier.
Happy crafting!

Deze vind je misschien ook interessant