Ontdek hier de exclusieve Nina/Cricut actie!

Heb je zin gekregen om zelf met de Cricut snijmachines en warmtepersen aan de slag te gaan?

Speciaal voor Nina selecteerde Vera van atlj.V de leukste aanbiedingen:


Nu kan je je nieuwe snijmachine aanvullen met de materialen van jouw keuze. 

Ga op verkenning in de webshop en/of maak een afspraak om langs te komen in onze demoruimte in Beveren (9120) om het Cricut gamma in het echt te bekijken, vragen te stellen en aankopen te doen. We maken je graag wegwijs!

Cricut Infusible Ink
Cricut Infusible Ink

Op 10 mei gingen Elfi De Bruyn (@elfisodyssey) en Vera van Atlj.V LIVE voor Nina MagazineZe maakten met de Cricut snijmachines en warmtepersen leuke projectjes voor een zomers tuinfeest (denk: gepimpte karaffen, nail art met bloemetjes, kleurrijke kussenslopen, persoonlijke  geschenkjes,...).


Als één van de officiële Cricut resellers in Vlaanderen/België, kan je bij atlj.V (atelier V.) terecht voor de originele Cricut machines, accessoires en materialen.

Dagelijks verzenden wij (veilig verpakt, verzekerd en met track&trace) vanuit onze webshop naar Cricut fans in heel België en Nederland. Bovendien kan je - op afspraak - terecht in onze grote, luchtige demoruimte in Beveren (centraal tussen Antwerpen, Gent en Brussel) om het Cricut gamma in het echt te bekijken en eventuele vragen te stellen. 

Ook voor online Start2Cricut workshops ben je bij ons aan het juiste adres! En van zodra dit Coronagewijs weer mag, ontvangen wij je graag opnieuw voor creatieve workshops in ons atelier.

Onze voorraad en ons beleid qua garantie/verzending/retour kunnen zeker tippen aan dat van de grote ketens. En als je het even niet weet, contacteer je ons gewoon. Want deskundig, persoonlijk en enthousiast advies is bij ons altijd inbegrepen!Wil je graag op de hoogte blijven van alle Cricut nieuwtjes, of ben je op zoek naar inspiratie?

Volg ons dan via onze social media kanalen!